Jag får börja med att säga att jag är glad över att jag inte varit sjuk mer än en gång tidigare under min tid med PCS. För oj vad symptomen blir värre. Märklig upplevelse faktiskt. Just nu har jag en vanlig förkylning, ni vet en sån med lite halsont, huvudvärk och snuva. Det är bara det att den känns som värsta influensan. Jag är helt däckad! Förkylningshuvudvärken + PCS-huvudvärken tillsammans blir i det närmaste olidlig. På samma vis adderas tröttheten och det hela gör att det känns precis som jag har 40 graders feber och är jättesjuk, fast jag inte har någon feber alls. Inte kul! Bara att ligga i sängen och äta glass som gäller...

I och för sig, när jag tänker efter lite så få jag väl vara nöjd över att jag faktiskt bara har en förkylning nu. För jag minns senast jag var sjuk, då hade jag en rejäl influensa med feber och hela klabbet. Det blev som influensa + migränanfall och fy vad ännu mera trist det var!

Det hela är lite komiskt, ödets ironi sådär. Som jag har längtat till skolstarten senaste tiden. Längtat efter att få mera lugn och ro här hemma, att äntligen få börja bygga upp lite ork. Och... två dagar av skola och dagis tog det innan alla barnen var hemma sjuka!

Nu är det dock snart över och jag ser fram emot nya friska tag nästa vecka. Nya friska tag med att vila och ladda batterierna. Börja bygga upp kraft för att kunna göra roligheter framöver. Längtar!!

comments powered by Disqus