Igår fick jag en härlig upplevelse. Jag var "på stan" och den första butiken jag gick till var H&M.

Det var sååå fantastiskt! I ungefär 5 minuter fick jag känna mig helt som vanligt igen. Jag märkte inte av mina symptom. Det var så underbart att jag blev alldeles lycklig i hela kroppen.

Vad var det då som var så fantastiskt? Jo, förutom att jag inte kände av någon huvudvärk så...

  • hörde jag skön musik istället för ett störande, stressande ljud
  • kunde jag titta mig omkring och se kläderna som hängde överallt, istället för att bara se ett inferno av färger och lampor och bli yr
  • jag kunde gå omkring och känna mig avslappnad och glad inte stressad och plågad

Efter de första fem minuterna började såklart symptomen komma igen. Hjärndimman började tätna och tankarna blev allt svårare att tänka. Återigen började intrycken kännas påträngande och jobbiga. Men jag fick fem minuter! Fem minuter då jag fick känna mig som vanligt. Wow vilken tripp! Det här kommer jag leva länge på. Håller tummarna för att jag får uppleva det igen snart...

comments powered by Disqus